Waar ben je naar op zoek?

Inspiratieplatform voor spiritualiteit, gezondheid en bewustwording

Geplaatst: 31 juli 2024

Waarom je vorige partner vergeven? De gevolgen van vasthouden aan wrok

“Mijn ex vergeven? Nee, daar kan ik echt niet aan beginnen. Dat is een stap te ver voor mij.” Herken je je daarin? Na het lezen van dit artikel van Miranda Mendez weet je welke stappen je kunt nemen om te beginnen met het loslaten van wrok en boosheid.

Vergeven doe je niet voor de ander, maar voor jezelf.

Het is interessant om stil te staan bij de gevolgen van niet kunnen vergeven. Onvermogen om te vergeven zorgt ervoor dat boosheid, wrok en frustratie blijven vastzitten in ons fysieke, spirituele en emotionele lichaam. Dit belemmert ons geluk en vormt een blokkade voor ons levensgeluk.

Vergeven doe je niet voor de ander, maar voor jezelf. Ben jij eraan toe om de boosheid naar de ander voorgoed los te laten en lichter te gaan leven? Wil je weten hoe je kunt vergeven? Dan nodig ik je van harte uit om lekker te gaan zitten en dit artikel op je gemak door te lezen.

De relatie is over…wat nu?

Het begint vaak als een mooi sprookje. De glimlach van je nieuwe liefde zorgt voor vlinders in je buik en je koestert de hoop dat dit gevoel levenslang blijft. Helaas stranden liefdesrelaties regelmatig en wat ooit zo mooi begon, is voorbij. Het einde van een liefdesrelatie gaat gepaard met pijn, verdriet, verwarring, onzekerheid, boosheid en eenzaamheid die elkaar afwisselen.

Je bevindt je in een rouwproces dat tijd nodig heeft. Tijdens dit proces komen gevoelens van boosheid en wrok naar de oppervlakte. Misschien word je overweldigd door een orkaan van emoties en vraag je je af: Vergeven, hoe doe je dat in hemelsnaam? Lees dan rustig verder, ik geef je zo dadelijk twee praktische tips.

Voorbeeld uit mijn praktijk:

“De woede en boosheid zitten me zo in de weg. Ik begrijp gewoon niet waarom hij dit heeft gedaan. Waarom heeft hij niet voor mij gevochten? Ik kan het maar niet loslaten en het maakt me zo boos. Het is onbegrijpelijk en ik blijf maar zoeken naar antwoorden die nooit zullen komen. Constant herhaal ik de pijnlijke situaties in mijn gedachten, en iedere keer roepen ze weer boze gevoelens op. Ik wil hiervan loskomen, want het staat me zo in de weg.

Het kost me zoveel energie dat ik niet meer van het leven kan genieten. Het voelt alsof het me van binnen opvreet.”

Het begrip ‘wrok’ nader uitgelegd

Te lang vasthouden aan wrok houd je gevangen in pijn

Wat is wrok eigenlijk? Wrok gaat over afgunst, afkeer, bitterheid en grief. Als we gekwetst worden dan kan wrok en boosheid een reactie daarop zijn. Het is heel begrijpelijk dat je deze gevoelens voelt. Je gevoelens mogen er dan ook helemaal zijn. Maar let wel op, te lang vasthouden aan wrok houd je gevangen en staat je geluk in de weg. Je kunt dan niet meer volledig open staan voor het al het moois wat het leven je te bieden heeft.

De gevolgen van vasthouden aan wrok

Gun jezelf het beste en vergeef de ander zodat jouw levensplezier weer gaat stromen.

Vasthouden aan wrok, boosheid en rancune is schadelijk voor je emotionele welzijn, omdat je innerlijk op een negatieve manier bezig blijft met de persoon die jou gekwetst heeft. Daarbij zet wrok zich vast in je lichaam en uit zich in de vorm van spanningen. Je kunt wrok zien als het drinken van een beker gif die langzaam je ziel binnendringt. Dit klinkt misschien heftig, maar ik vertel dit zodat je beseft dat het vasthouden aan wrok voor de ander vooral schadelijk is voor jezelf. Gun jezelf het beste en vergeef de ander, zodat jouw levensplezier weer kan stromen.

Vergeving als uiting van kracht

Vergeving doe je dus niet voor de ander maar voor jezelf, en gelukkig heb je de ander ook niet nodig bij jouw proces van vergeving, want vergeving is een daad van liefde naar jezelf. In mijn praktijk merk ik dat vergeving soms wordt verward met zwakte, maar het tegenovergestelde is waar: vergeving is juist een uiting van kracht.

Ook wordt er weleens gedacht dat vergeving gaat over het goedkeuren van de daden van de ander, maar ook dit klopt niet. Je kunt namelijk de ander vergeven zonder goed te keuren wat diegene heeft gedaan, omdat vergeving puur gaat over het loslaten van de verwachtingen die je van de ander had. Door de ander te vergeven accepteer je dat de ander niet in staat was om aan jouw behoefte en verwachtingen te voldoen, hoe verdrietig dat ook was.

Vergeving als bevrijdende kracht

Vergeving is een bevrijdende kracht, maar voordat we verder gaan met de twee praktische stappen, wil ik je eerst de volgende vraag stellen: Ben je diep vanbinnen bereid om jezelf te bevrijden van wrok, woede en boosheid?

Probeer deze vraag zo oprecht mogelijk te beantwoorden. Laat ook je lichaam en ziel spreken bij het zoeken van het antwoord. Als je innerlijk nog niet klaar bent om je wrok los te laten, is dat ook goed. Vertrouw erop dat er vanzelf een moment komt waarop jij volledig bereid bent om je wrok los te laten en de stap naar vergeving te zetten.

Als jouw antwoord op deze vraag bevestigend is, nodig ik je van harte uit om verder te lezen. Ik geef je nu twee praktische stappen voor het loslaten van wrok.

Twee praktische stappen voor het loslaten van wrok

Stap 1: Maak een opsomming van alle verwijten richting je ex

In de eerste stap keren we naar binnen, want hier begint het proces van vergeving. Je kunt naar binnen keren door je ogen te sluiten en een paar keer diep in en uit te ademen. Meditatie kan hierbij ook behulpzaam zijn.

Zodra je in staat bent om naar binnen te keren, kom je pijn, verdriet, verwijten en woede tegen. Deze emoties zijn van jou en van niemand anders, en dat is een geruststelling. Dit betekent namelijk dat jij degene bent die er daadwerkelijk iets mee kan.

Neem een vel papier en zet de naam van de persoon die je wilt vergeven bovenaan. Maak een lijst met alles wat je te binnen schiet. Hier zijn een paar voorbeeldzinnetjes:

Ga door totdat je merkt dat er geen nieuwe dingen meer bij je opkomen. Als er niets meer bij je opkomt, kun je ervan uitgaan dat je alles hebt opgeschreven. Doe deze eerste stap in één keer achter elkaar.

Stap 2: Het omzetten van wrok naar verlangens

Nu je stap 1 hebt genomen, is het tijd voor de volgende stap, waarin we je boosheid transformeren naar je dieperliggende verlangens. Neem elk punt van je lijst die je in stap 1 hebt gemaakt en onderzoek welk verlangen van jou niet vervuld is. Welke diepe wens had je over de ander? Wat heeft die ander je niet gegeven wat je wel graag had gewild? Achter gevoelens van boosheid en wrok schuilt een wens en verlangen naar iets wat je liever had gehad.

Het is belangrijk om je bewust te worden van je diepere verlangens, want dit maakt het namelijk makkelijker om je boosheid om te zetten naar verdriet. Zodra je bij je verdriet uitkomt, ben je begonnen met het verwerkingsproces, het rouwproces dat je doormaakt bij verlies.

Ook voor deze stap mag je weer pen en papier pakken. Schrijf nu achter iedere zin die je hebt opgeschreven bij stap 1 wat je liever had gehad, je dieper liggende verlangen. Om je hierbij te helpen, heb ik hieronder een aantal voorbeeldzinnetjes gezet:

Deze stap kan veel oproepen, dus neem na iedere zin even de tijd om rustig in- en uit te ademen.

Hoe nu verder…?

Vergeving is een delicaat proces

Het proces van vergeving is delicaat. Met deze twee stappen heb je een begin gemaakt met het proces van vergeving en het loslaten van wrok. Je hebt je diepste verlangens naar de oppervlakte gebracht en mogelijk de rouw gevoeld over wat je niet hebt gekregen en waar je zo naar verlangde. Dit heeft mogelijk al voor een last van je schouders gezorgd. Het proces van vergeving kent een vervolg na deze twee stappen.

Wil je daar meer over lezen? Dit artikel is geïnspireerd door Het boek van Vergeving van Willem Glaudemans. Hij omschrijft in zijn boek stapsgewijs het volledige proces van vergeving.

Ik wens je veel kracht, liefde en moed op jouw unieke weg van vergeving naar bevrijding.

Boek van vergeving

Boek van vergeving

Wil je verder aan de slag gaan met de wrok die je voelt? ‘Boek van vergeving’, van Willem Glaudemans is een praktische gids voor iedereen die met vergevingskwesties te maken heeft en daaraan wil werken.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:


Tags: , , , ,

Geplaatst: 30 juli 2024

Engelenboodschap augustus 2024: dit wil vrouwelijke aartsengel Joy jou vertellen

Augustus is dé zomermaand en de vrolijke stralen van de zon warmen je graag op. Deze warme vreugde vraagt om een bijpassende engelenboodschap. In dit artikel lees je de boodschap van De vrouwelijke aartsengelengechanneld door Calista, voor augustus 2024. Deze boodschap komt van Joy, de vrouwelijke aartsengel van vreugde, creativiteit en levensenergie.

Wie is vrouwelijke aartsengel Joy?

De naam van archeia Joy is afgeleid van het Latijnse woord gaudium, dat ‘vreugde’ betekent. Ze werkt via de Gouden Lichtstralen van zegeningen, waarheid en eenheid, samen met haar tweelingvlam, de aartsengel Barachiël.

Vraag Joy om je te helpen bij…

Persoonlijke ontwikkeling omarmen; aanzetten tot uitbreiding; luchthartigheid; waardering hebben voor het hier en nu; gevoelens van déjà vu begrijpen; eenheid; getuige zijn van de onderliggende zegeningen van alles en iedereen.

De boodschap van Joy:

Jij bent de kunstenaar van je eigen leven. Breng kleur, vorm en gevoel aan. Maak een meesterwerk van je pad!

Fragment uit De vrouwelijke aartsengelen

De vrouwelijke aartsengelen

De vrouwelijke aartsengelen

Wil je kennismaken met Joy en de andere vrouwelijke aartsengelen? In het rijk geïllustreerde 'De vrouwelijke aartsengelen' introduceert Calista de archeiai die hier zijn om je te helpen je engelenkracht te gebruiken en je eigen hemel op aarde te creëren.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:


Tags: , , ,

Geplaatst:

Innerlijk kind: wat is de boodschap van jouw pijn?

Daar staat ze dan, recht voor je neus. In vol ornaat en volledig aanwezig. Weinig ruimte nog voor iets anders, laat staan voor jou. De hele ruimte is gevuld en je kan niet anders dan ernaar kijken, luisteren, op reageren. Ze gaat overigens net zo lang door tot je wel reageert, zou je gekozen hebben voor negeren. Negeren accepteert ze niet, ze wil gezien en gehoord worden. Wat jij daar ook van vindt. Dus schiet je in de actie, want wanneer zij zich aandient en je zou niks doen, voel je je schuldig, overigens. Ze zal ook wel haar best doen je dat te laten voelen. Je gaat handelen, het moet opgelost worden. Want dat is wat ze doet. Het probleem staat voor je neus en het moet opgelost worden.

Je bent er erg goed in geworden inmiddels. Het ene probleem is nog niet opgelost of de volgende dient zich soms alweer aan. Maar jij gaat het aan. Jij weet deze varkentjes wel te wassen. Elke keer weer. Tot je er moe van raakt en niet begrijpt dat wat je ook elke keer doet en wat je ook probeert, de problemen steeds weer terugkomen. Wat zou je graag eens een kijkje kunnen nemen achter het probleem, waarom het zich steeds aandient. Dat kan. En ik leg je met liefde uit hoe.

Het probleem zelf is niet het probleem

Je komt haast elke dag wel een probleem tegen in je leven. Of liever gezegd, een uitdaging. Maar voordat je het kunt zien als uitdagingen, voelen ze vooral als vervelende problemen. Die komen vaak onverwacht en veelal ongevraagd keihard, je leven binnen denderen. De kleine problemen komen soms ongezien en sluipend en in kleine beetjes, of liggen al een tijdje op de loer.

De neiging die je hebt, samen met vele anderen, is om het probleem serieus te nemen. Zeker wanneer het je kind betreft. Dus ga je erop in en kijk je hoe je iets zo snel mogelijk kunt oplossen, want op de pijn die het probleem met zich meebrengt, ja, zit je natuurlijk niet te wachten. Die maakt ook vaak dat je niet kunt doen wat je wilt doen. Laat staan dat je het ziet bij je kind. Dat wil je helemaal niet. Dus hop, elimineren die handel, naar buiten ermee.

Het zou fijn zijn als het zo werkt, maar helaas werkt het zo niet. Sterker nog, jouw probleem is hier niet van gediend en komt terug, Omdat je de les niet geleerd hebt die achter het probleem zit. Je lost een probleem namelijk nooit op het niveau op waarop het zich manifesteert, maar altijd op de diepere laag eronder. Het probleem dat je voor je hebt, is dus nooit het echte probleem.

Het probleem is nooit in haar eentje

Je probleem komt niet alleen. Ze heeft altijd een boodschap bij zich. Voor de beginneling moeilijk te zien. Het zit verstopt achter het probleem. Het vraagt dus even wat oefening om achter het probleem te kunnen kijken, zodat je de boodschap kunt zien. Wanneer je de boodschap durft te zien, verzacht het probleem. Ze wordt rustig, voelt zich begrepen en hoeft niet meer zo hard haar best te doen. Probleem verlaat het pand en uitdaging en groei staan voor je neus, want dat is wat de boodschap met zich meebrengt. De boodschap is er namelijk voor jou om te groeien. Om te worden zoals je bedoeld bent te zijn.

Er staat iemand achter het probleem

Worden zoals je bedoeld bent om te zijn doe je dus door naar de boodschap te kijken die het probleem met zich meebrengt. Wat maakt dat je dit meemaakt? Welk thema dient zich steeds aan in de uitdagingen waar je voor staat? Is het de bedoeling dat je iets gaat loslaten of dat je juist gaat verbinden? De problemen die je dan voor je voeten krijgt zullen daarover gaan. Een vriendin die je feedback geeft, je partner die aangeeft niet meer gelukkig te zijn of een collega die aangeeft geen hoogte van je te krijgen. De boodschap die erachter zit gaat altijd over wat jij te leren hebt in het hier en nu, jouw zielsthema. De pijn die daarbij geraakt wordt gaat over wat je zelf hebt ervaren als kind.

Er staat daarom nog iets verscholen achter het probleem. Dat is je eigen innerlijke kind. Ze staat te wachten tot je haar ziet, tot je ziet wat ze nodig heeft. Zij is de boodschap achter het probleem.

Van probleem naar zelfliefde

Wanneer je je innerlijke kind kunt zien in alle uitdagingen waar je voor staat in je leven, ben je al heel dicht in de buurt van zelfliefde. Wanneer je dan jezelf kunt geven wat je nodig hebt, dan ben je bij de zelfliefde. Want dat is het hele doel van problemen en uitdagingen op je pad. Om te groeien en bij je eigen zuivere ik uit te komen. Wanneer je durft te zien waarom je meemaakt wat je meemaakt en de pijn durft te voelen die je als kind voelde en steeds terugkomt totdat jij jezelf kunt geven wat je nodig hebt, dan hoeft je innerlijke kind niet zo hard aan je deur te kloppen en binnen te stormen met lesmateriaal tot je het leert. Een kijkje nemen achter het probleem is dus niks anders dan jezelf gaan zien. Op dit diepe niveau uitdagingen aangaan in je leven leidt tot zelfliefde en een kracht waardoor je alle uitdagingen aankunt die op je pad komen. Hand in hand met je innerlijke kind.

Recht naar je kern

Lukt je het zelf niet zo goed om achter het probleem te kijken en de boodschap te ontdekken? In een korte online (gratis) sessie gaan we samen recht naar je kern en weet jij wat de boodschap is in wat je meemaakt. Je ontdekt wat je nodig hebt en wat je te doen staat. Je kunt hier de gratis ‘Recht naar je kern sessie’ aanvragen.

Het innerlijke kind in je relatie

Het innerlijke kind in je relatie

Hoe functioneert jouw innerlijke kind in je relatie? Hoe kun je jezelf genezen? Wat heeft je innerlijke kind binnen de relatie nodig? Welke aspecten mogen eindelijk geactiveerd worden? Deze vragen en meer worden beantwoord in Het innerlijke kind in je relatie van Susanne Hühn.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen:


Tags: , , , ,

Geplaatst:

Nieuwe maan in Leeuw 4 augustus 2024: diepe reflectie & spirituele groei

Op 4 augustus 2024 brengt de nieuwe maan in Leeuw een krachtige, spirituele transformatie. Jupiter, Mars en de Noordelijke Maansknoop stimuleren optimisme en actie, terwijl Mercurius retrograde diepe reflectie bevordert. Deze periode versterkt zelfvertrouwen en spirituele groei, en opent de deur naar nieuwe liefdes en karmische relaties. Wat merk jij van de energie van de nieuwe maan in Leeuw? Astrologen Karin en Danique Vergeer leggen je het uit in dit artikel.

Contacten met mensen die niet loyaal aan jou zijn, kunnen verbroken worden. Je durft meer voor jezelf te kiezen en je zelfvertrouwen kan in deze periode flink groeien.

Tijdens de nieuwe maan op zondag 4 augustus staan de zon en de maan samen in het trotse en krachtige vuurteken Leeuw. Een nieuwe maan markeert het begin van een nieuwe fase, waarin nieuwe ideeën en projecten ontstaan.

Jupiter, Mars en de Noordelijke Maansknoop ondersteunen deze nieuwe maan door het vormen van een gunstig aspect. Dit betekent dat we ons optimistischer kunnen voelen, daadkrachtiger zijn en de behoefte hebben om actie te ondernemen en toekomstplannen uit te werken. Naarmate we dichter bij de Leeuwenpoort van 8 augustus komen, voelen we ons sterker, wilskrachtiger en vastbeslotener om ons hart te volgen.

Daarnaast gaat Mercurius op 5 augustus, retrograde in het teken Maagd en dat is nu al merkbaar. Dit leidt tot reflectie op situaties en relaties met een kritische blik. Wat willen we echt in ons leven behouden en wat willen we elimineren? We zullen veel meer voor onszelf kiezen!

Zo herken je ascentie-klachten

Je kunt rond de nieuwe maan veel ascentie-klachten hebben. Enkele opvallende symptomen zijn: je emotioneel voelen, vermoeidheid, hoofdpijn, moeite met aarden, last van je maag, weinig en onrustig slapen. Jouw chakra’s staan nu meer open, waardoor je gevoeliger dan anders bent. Je kunt merken dat je een transformatie doormaakt.

Uitwerking nieuwe maan in Leeuw 4 augustus 2024

De krachtige Leeuw-invloed

Tijdens deze nieuwe maan worden de eigenschappen van de Leeuw versterkt. Heb je veel Leeuw-invloed in je horoscoop? Dan ben je (wils)krachtig, trots, spontaan, moedig, hartelijk en zelfverzekerd. Een echte leider met veel organisatietalent.

Leeuwen hebben vaak een warme persoonlijkheid. Ze zijn behulpzaam, loyaal en beschermend naar hun gezin en andere geliefden. Ze houden van luxe en delen weelde graag met anderen. Verder staan ze graag in het middelpunt van de belangstelling; ze willen gezien worden en zijn gevoelig voor vleierij. Niet voor niets hebben toneelspelers vaak veel Leeuw-invloed. Ze genieten van de aandacht die ze op het podium krijgen.

Soms kunnen Leeuwen wat dramatisch doen, om zo de aandacht op zich te vestigen. Dominantie, egocentrisme, arrogantie en zelfs grootheidswaanzin zijn andere schaduwkanten van dit astrologische teken. Wanneer de Leeuw zijn zin niet krijgt, kan hij flink brullen. Maar doorgaans heeft hij een zonnig karakter.

Mars en Jupiter: de leiding nemen

Zowel Mars als Jupiter maken een mooie verbinding met de nieuwe maan. Dit betekent dat je zowel op persoonlijk vlak als op werkgebied meer de leiding wilt nemen. Mars, Jupiter en de Leeuw-energie wakkeren het vuur in je aan, waardoor je meer voor jezelf wilt kiezen en het heft in eigen handen neemt. Je wilt niet langer dat anderen bepalen wat je wel en niet moet doen, maar streeft naar onafhankelijkheid.

Binnen het gezin kun je ook meer leiding willen nemen en de richting bepalen voor jou en je partner. Daarnaast kun je meer initiatief tonen in het ondernemen van activiteiten of werkzaamheden met vrienden en familie. Ook op de werkvloer neem je eerder de leiding en start je nieuwe projecten. Dit doe je op een prettige manier, met een dosis humor, luchtigheid en positiviteit. Je weet anderen enthousiast te maken, en deze positieve wisselwerking kan ervoor zorgen dat jullie samen bergen verzetten.

Je krijgt meer zelfvertrouwen

De krachtige Leeuw-energie zorgt ervoor dat je niet meer over je heen laat lopen en beter voor jezelf weet op te komen. Vooral met je woorden kun je krachtig, duidelijk en direct overkomen. In deze periode van de nieuwe maan kunnen ego’s flink botsen, wat kan leiden tot hevige ruzies. Contacten met mensen die niet loyaal aan jou zijn, kunnen verbroken worden. Je durft meer voor jezelf te kiezen en je zelfvertrouwen kan in deze periode flink groeien.

Jupiter en de Noordelijke Maansknoop

Zowel Jupiter als de Noordelijke Maansknoop hebben een positieve invloed tijdens deze nieuwe maan en richten onze aandacht op de toekomst. In deze periode kan het duidelijker worden waar jouw hart sneller van gaat kloppen en hoe jij je toekomst wilt vormgeven. Je kunt een sterkere behoefte voelen om meer te reizen of om in het buitenland te gaan wonen en werken, vooral in een warmer klimaat. Misschien wil je jezelf laten omscholen om meer verdieping in je werk te vinden, een nieuw carrièrepad te volgen of een taal te leren, zodat de stap naar het buitenland gemakkelijker wordt.

Daarnaast kunnen creatieve ideeën opkomen om jouw financiële situatie te verbeteren, waardoor je meer mogelijkheden ziet om je toekomstplannen te realiseren. Dit kan je optimistisch en hoopvol stemmen.

Nieuwe maan in Leeuw & Tweelingzielen

Voor tweelingzielen kan dit een periode zijn waarin duidelijk wordt of ze samen of los van elkaar verdergaan. Omdat Mercurius, planeet van denken en communicatie, op 5 augustus retrograde gaat lopen en dat nu al voelbaar is, kun je veel nadenken of piekeren over je relatie met je karmische partner of tweelingziel. Misschien wil je alles kritisch bekijken en alle voor- en nadelen op een rijtje zetten. Wat brengt deze relatie jou, en bij wie ligt jouw hart nu echt?

Onder invloed van Mars kun je besluiten om een stevig gesprek te voeren met je partner of tweelingziel. Je kunt besluiten de relatie te verbreken als je ontdekt dat hij/zij bijvoorbeeld niet eerlijk is geweest over belangrijke zaken, of wanneer de loyaliteit van je partner of tweelingziel niet bij jou ligt. Hierbij kunnen ook sterk beschermende gevoelens naar boven komen richting je eventuele gezin en kinderen, wat kan leiden tot een loyaliteitsconflict. Desondanks kun je meer voor jezelf opkomen en voor je eigen geluk kiezen.

Deze nieuwe maan kan er ook voor zorgen dat tweelingzielen in actie komen met betrekking tot hun toekomst. Misschien wil je samen met je tweelingziel iets ondernemen of de weg vrijmaken om samen te kunnen komen of wonen. Ze kunnen elkaar helpen conservatieve denkpatronen los te laten en meer open te staan voor spirituele ontwikkeling. Bijzondere ervaringen, zoals contact met overleden dierbaren, kunnen een stimulans zijn om zich spiritueel meer te openen en meer vertrouwen in de toekomst te krijgen.

Wanneer je niet in een relatie zit, kan er onverwachts contact komen met een nieuwe of oude liefde. Misschien ontvang je een bijzondere boodschap over je tweelingziel. Dit kan een positief gevoel geven over hoe jouw toekomst zich mogelijk zal ontvouwen.

Lichtreis Tweelingzielen: 4 augustus 2024

Voor de nieuwe maan in Leeuw geven Karin en Danique Vergeer een online lichtreis op 4 augustus 2024. Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Fijne Nieuwe Maan,

Karin & Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

  • Sta jij aan het begin van een persoonlijke transformatie?
  • Met dit online werkboek ga je terugkijken op de afgelopen periode en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor de nieuwe tijd die komt.
Bekijk deze cursus

Lees ook deze artikelen:


Tags: , , , , ,

Geplaatst: 29 juli 2024

7 rituelen voor de nieuwe maan in Leeuw 4 augustus 2024

De nieuwe maan in Leeuw op 4 augustus 2024 brengt veel nieuwe kracht, zelfvertrouwen en een stralend nieuw begin met zich mee. “Maak gebruik van deze krachtige energie om je dromen na te jagen en je innerlijke leeuw of leeuwin te laten brullen,” zegt tarotexpert Annick van Damme. In dit artikel legt ze uit waarom deze maan verder zo bijzonder is én geeft ze 7 fijne rituelen om de kracht van deze maan te gebruiken.

De wereld wacht op jouw unieke licht!

De afgelopen twee volle manen stonden in het teken van Steenbok, een periode die gekenmerkt werd door ambitie en verantwoordelijkheid. Nu, met de nieuwe maan in Leeuw, is het tijd om de aandacht naar binnen te keren en onszelf opnieuw te ontdekken, vertelt Annick Van Damme, spirituele coach en auteur van Tarot voor jezelf.

De nieuwe maan markeert een moment van vernieuwing en een kans om intenties te zetten voor de komende maand. In het vurige teken Leeuw, wordt deze periode doordrenkt met de energie van zelfexpressie en creatieve vernieuwing.

Verken je zelfexpressie en creativiteit

De Leeuw, geregeerd door de stralende zon, staat bekend als het teken van zelfexpressie, creativiteit en innerlijke kracht. Leeuw symboliseert moed en authenticiteit en nodigt je uit om je authentieke zelf zonder schroom te laten zien. Tijdens deze nieuwe maan word je aangemoedigd om je hart te luisteren en je unieke talenten en passies te omarmen.

Wat deze nieuwe maan extra bijzonder maakt, is haar sextiel met Jupiter in Tweelingen. Dit aspect brengt een harmonieuze en positieve energie die persoonlijke en spirituele groei bevordert. Het opent de deuren naar nieuwe kansen voor succes en uitbreiding op verschillende levensgebieden. Jupiter, de planeet van groei en expansie, stimuleert je om buiten je comfortzone te treden en nieuwe horizonten te verkennen. In het teken Tweelingen gaat dit gepaard met een verhoogde nieuwsgierigheid, communicatie en intellectuele groei.

Rituelen voor de nieuwe maan in Leeuw

De nieuwe maan in Leeuw is een krachtige tijd voor zelfexpressie, creativiteit en zelfvertrouwen. Hier zijn enkele uitgebreide rituelen om de energie van deze nieuwe maan ten volle te benutten:

1. Meditatie op Zelfliefde

Meditatie is een krachtig hulpmiddel om je hart te openen en zelfliefde te cultiveren.

2. Laat je creativiteit stromen

3. Tarotlegging voor zelfontdekking

Gebruik tarotkaarten om diepere inzichten te krijgen in je potentieel. Om de krachtige energie van nieuwe maan in Leeuw volledig te benutten, kun je volgende vragen stellen:

Neem de tijd om stil te staan bij je antwoorden en laat ze je leiden naar een leven vol zelfexpressie, groei en vervulling.

4. Schrijfmeditatie

Dit ritueel helpt je om verborgen emoties en gedachten naar de oppervlakte te brengen.

5. Vier je overwinningen

6. Tijd voor rust en reflectie

Net als de leeuw, die bekend staat om zijn rustperiodes, is het belangrijk om tijd te nemen om te rusten en te reflecteren.

7. Ritueel van loslaten

Laat oude patronen en negatieve energieën los om ruimte te maken voor nieuwe groei.

Maak gebruik van deze krachtige energie om je dromen na te jagen en je innerlijke leeuw of leeuwin te laten brullen. De wereld wacht op jouw unieke licht!

Tarot voor jezelf

Tarot voor jezelf

Wil je nog meer fijne, gidsende woorden van Annick lezen en over tarot leren? 'Tarot voor jezelf' is dé tarotgids om zelf met tarotkaarten te leren werken en jouw intuïtie te laten spreken.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen over de nieuwe maan:


Tags: , , , , ,

Geplaatst:

Waarom het leren van de taal van de 5e dimensie zo waardevol is

Bij het ontwaken van de derde dimensie naar de vijfde, komen veel veranderingen kijken. Denk bijvoorbeeld aan een andere leef- en eetstijl, het afleren van oude patronen en het aanleren van nieuwe, voedende gewoontes. Maureen St. Germain geeft in haar boek Ontwaken in 5D tips en tools om je daarbij te helpen. Je kunt volgens haar vrij gemakkelijk beginnen met de shift naar 5D door je taalgebruik te analyseren en aan te passen. Zo kun jij, middels de taal die je spreekt, meer ruimte en vrijheid creëren voor jezelf en anderen. Spreek jij de taal van de vijfde dimensie al?

Taal is een krachtig en belangrijk instrument waarmee je op alle niveaus meer meesterschap kunt verwerven. Daarom is het vijf-dimensionale advies om woorden te gebruiken die open zijn en waar geen voorkeur of oordeel uit spreekt. Dan spreek je de taal van de vijfde dimensie.

Waarom is het leren van de 5D-taal zo waardevol?

Het kan zijn dat je niet beseft hoe groot de invloed van je taalgebruik is op je levensgeluk. Wat voor verhalen vertel je als je tegen jezelf en anderen praat? Welke patronen voed je? Veel mensen beseffen niet dat we verhalen kracht geven door er voortdurend aan te denken en ze te vertellen.

Daarom is het zo belangrijk dat je leert hoe je door een bewuste woordkeuze de vijfde dimensie kunt creëren en verwoorden. Voor alle duidelijkheid: je focus bepaalt en versterkt je hartsverlangen en creëert meer van hetzelfde (van wat je oprecht verlangt).

Taal is een krachtig en belangrijk instrument waarmee je op alle niveaus meer meesterschap kunt verwerven. Gebruik woorden die open zijn en waaruit geen voorkeur of oordeel spreekt. Dan spreek je de taal van de vijfde dimensie vloeiend en als vanzelf.

Enkele specifieke tips

Om te beginnen kun je letten op de werkwoorden die je gebruikt en de tijden waarin je ze gebruikt. Verder zou je termen als ‘gek’, ‘hopelijk’ of ‘het allerleukste ooit’ het beste kunnen vermijden, omdat deze onverwachte (en abnormale) resultaten impliceren.

Het woord ‘vreemd’ heeft ook connotaties die niet positief aanvoelen en klinken. Overweeg om dit soort gewone woorden niet meer te gebruiken en ze te vervangen door woorden die geen lading hebben. De volgende zinnen kunnen je hierbij helpen:

Denk niet zwart, denk niet wit…

Leer hoe je je gedachten op een niet-polaire manier kunt uitdrukken. Hierdoor wordt het eenvoudiger om in 5D te komen. De keuze om je manier van spreken te veranderen, is een belangrijke en essentiële stap.

Besef dat de dualiteit niet slecht is, maar een keuze. We kiezen ervoor om vijfdimensionaal te worden omdat we alles wat we moesten doen binnen het polariteitsexperiment hebben gedaan en uitersten nu niet langer aan de orde zijn, niet omdat de polariteit goed of slecht is. De taal van 5D opent je voor een andere perceptie op wat er allemaal mogelijk is.

Vermijd woorden waarmee je jezelf opsluit

‘Ik moet…’ is waarschijnlijk de grootste zonde onder de taalgewoonten waarmee je jezelf opsluit in de derde dimensie. Je ‘moet’ helemaal niets. Je hebt namelijk altijd een keuze. Misschien dat je de consequenties niet altijd even leuk vindt, misschien voel je de druk van je omgeving of familie om bepaalde dingen te doen, maar je hebt hoe dan ook altijd een keuze.

Schrap die uitdrukking uit je denken en spreken; hierdoor wordt het eenvoudiger om in de vijfde dimensie te blijven. Als je ‘ik moet’ zegt, bekrachtig je de mensen die je in hun macht willen krijgen. Het werkt heel bevrijdend als je voor jezelf besluit dat je de woorden ‘ik moet’ niet langer nodig hebt. Je ‘moet’ je dochter niet om vier uur op te halen, je kiest ervoor om dat te doen.

Omgaan met pijn en verdriet

Als je voor jezelf opkomt, creëer je een onneembare grens om je heen. Dit wil zeggen dat niemand je iets kan aandoen, tenzij je hem of haar ‘binnenlaat’. Hoe kan iemand je kwetsen? Je gaat een relatie aan, schept hoge verwachtingen… en vervolgens laat iemand je vallen.

Wat doe je als zoiets je overkomt? Heel eenvoudig: je voelt je gekwetst. Je erkent je pijn en verdriet. Het werkt zelf-bevestigend als je je eigen verwachtingen (die de pijn veroorzaken) en teleurstelling (het emotionele gevoel als gevolg van de niet uitgekomen verwachtingen) erkent. Voor allebei draag je de verantwoordelijkheid. Vervolgens blijf je gewoon van de ander houden, of je nu besluit om een einde aan de relatie te maken of niet. Hoe dan ook: jij hebt de leiding. Jij bent degene die beslist.

Vermijd het gebruik van heftige metaforen

Een andere ontkrachtende uitspraak is: ‘Ik spring nog liever van een berg dan dat ik de wc schoonmaak.’ Hiermee geef je aan dat je liever iets verschrikkelijks of naars doet (van een berg springen in dit geval) dan dat je een bepaalde handeling verricht. Zeg gewoon ‘liever niet’ en laat de kleurrijke metafoor achterwege.

Als je dit soort uitspraken achterwege laat, zul je sneller liefdevoller en accepterend voor jezelf en anderen worden. Je ontkent je emoties niet, maar erkent ze juist doordat je ze een stem geeft – slechts drie keer en niet meer – en vervolgens kies je nieuwe woorden.

Meer over bekrachtigende woorden

Bewezen is dat DNA in levend weefsel reageert op taal, vooral in combinatie met specifieke frequenties. Beperkend taalgebruik heeft net zo veel effect op je DNA als bekrachtigende woorden.

Luister goed naar de woorden die mensen gebruiken en naar je eigen innerlijke dialoog (dat kleine stemmetje in je hoofd). Kijk hoe vaak je beperkende woorden bezigt om aan te geven wat je wel en niet kunt. In de onderstaande tekst vind je taalkeuzes die of beperkend of bekrachtigend werken.

Bekrachtigende woorden om gewoon taalgebruik mee te vervangen

Gewoon taalgebruik Bekrachtigende woorden

Ik kan niet > Ik wil niet (het is jouw keuze, sta ervoor!)

Ik moet > Ik kies

Het is te zwaar > Ik kies ervoor om het leuk en simpel te maken

Het is niet mijn schuld > Volgens mij ben ik verantwoordelijk. Wat kan ik doen om het op te lossen?

Beproevingen > Mogelijkheden

Waarom ik? > God weet vast iets wat ik niet weet, want ik weet dat er alleen maar dingen gebeuren die ik aankan

Het is een probleem > Het is een kans

Het is te pijnlijk > Ik leer ermee omgaan

Het leven is een worsteling > Het leven is een avontuur

Had ik maar… > Volgende keer maak ik een andere keuze

Wat moet ik doen? > Zorg dat je er staat!

Over je beledigd voelen

Niemand kan je beledigen als je niet toehapt. Soms is het je geliefde van wie je houdt en die je respecteert. Je wilt dat diegene perfect is, maar dat is hij of zij nu eenmaal niet. Het kan ook om een familielid of bekende gaan.

Zou het niet heerlijk zijn als je familieleden altijd zeiden wat ze eigenlijk bedoelen? Ook van hen zou je misschien graag willen dat ze perfect zijn, maar in werkelijkheid is acceptatie je beste antwoord. Binnen families en als het je partner betreft, is het belangrijk om je uitspreken. Maar blijf altijd ook van hen houden. Als je voor jezelf opkomt, creëer je een onneembare grens om je heen.

Wil je meer lezen over de vijfde dimensie?

Wil je meer lezen over de vijfde dimensie?

In Ontwaken in 5D van Maureen St. Germain helpt zij je de weg door de eerste, tweede, derde en vierde dimensie te vinden om uiteindelijk toegang te krijgen tot 5D. Daarmee krijg je een instrument in handen waarmee je uit oude rollen en patronen kunt stappen. Met oefeningen voor energetische bescherming en speciale meditaties die je bij je hogere zelf brengen.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen van Maureen St. Germain:

 


Tags: , , , , ,

Geplaatst: 27 juli 2024

Tips van een therapeut: zo ontwikkel je meer zelfliefde

Wat hebben zelfliefde, je jeugd en jouw moeder met elkaar te maken? Héél veel, zegt therapeut Nadine Carter. Lees in dit artikel hoe jij jezelf de liefde kunt geven waarnaar je verlangt. “Besef dat het gemis dat jij nu ervaart, te maken heeft met wat je gemist hebt in jouw kindertijd.”

Besef dat er altijd iemand is wanneer je die nodig hebt. Besef dat je dat zélf bent.

De oermoeder in jou

Zelfliefde, wat is daar al veel over geschreven. Tips over wat je kunt zeggen tegen jezelf en hoe je grenzen kunt stellen… Maar ik ben op zoek naar iets diepers. Als het allemaal zo simpel was, zou de wereld toch allang overstromen van liefde? Dat diepere vinden we op het niveau van de moeder, jouw eigen moeder. Ik neem je mee naar haar – in jouzelf.

Wat heb je gemist als kind?

Het besef dat je meer zelfliefde wilt en nodig hebt, komt vaak voort uit een diepe pijn, het gemis van liefde. Je ervaart het omdat je van slag raakt wanneer een vriendschap eindigt. Of wanneer je partner zich in stilte terugtrekt als jullie ruzie hebben en jij alleen achterblijft met je boosheid of verdriet. Je voelt maar al te goed dat je niet afhankelijk wilt zijn van de liefde van een ander en dat je de stap wilt zetten naar zelfliefde. Zodat je bij jezelf kunt blijven wanneer je zo geraakt wordt en je alleen voelt.

Maar hoe doe je dat: jezelf liefde geven? Het begint hiermee: beseffen dat het gemis dat jij nu ervaart, te maken heeft met wat je gemist hebt in jouw kindertijd. En nog specifieker, dat je de onvoorwaardelijke liefde van je moeder gemist hebt. Het is dus tijd om de oermoeder in jouzelf op te zoeken, zodat je van daaruit jezelf kunt geven wat je gemist hebt en nu nodig hebt.

Niet meer afhankelijk van moederliefde

De oermoeder is altijd volledig aanwezig, merkt op en raakt aan met een zachtheid die intens verwarmt. Ze is er altijd met haar volledige aandacht, ze is helder en duidelijk, ze helpt op weg zonder te sturen, laat fouten er zijn en is als een anker. Ze kent enkel onvoorwaardelijke liefde. Het kan zijn dat jij dit in je kindertijd gemist hebt. Iedere ouder heeft een eigen rugzak, iedere ouder zou het anders gedaan hebben als hij of zij het kon, dus ook jouw moeder, oma en overgrootmoeder. Volwassen worden gaat onder andere over er zijn voor jezelf en niet meer afhankelijk zijn van moederliefde.

Acht waardevolle tips: zo ontwikkel je (meer) zelfliefde

Voel de oermoeder in jou en stel jezelf de vraag: hoe is het, lieverd?

1. Wees volledig aanwezig in jezelf

Ons hoofd staat maar aan en regeert de boel als we niet opletten. Alles wat met beweging, stilte of creatie te maken heeft, helpt jou om uit je hoofd te komen. Ga naar het bos, mediteer, maak of luister naar muziek, schilder, doe vooral waar jouw hart blij van wordt. Hoe meer je zo met je handen bezig bent, hoe meer je uit je hoofd gaat. Maar vergeet ook niet om een keer écht in rust te gaan zitten en je hoofd ‘uit te laten praten’ tot het helemaal stil is.

2. Vraag jezelf: hoe gaat het?

Check jezelf met regelmaat, zoals een moeder dat zou doen. Voel de oermoeder in jou en stel jezelf de vraag: hoe is het, lieverd? (Of anders verwoord, het is maar net hoe jij jezelf graag aanspreekt.) En geef oprecht antwoord, wees eerlijk.

3. Wees trouw aan jezelf

Alleen maar opmerken wat er bij je speelt is niet zo zinvol, handel er ook naar. Is je antwoord dat je echt moe bent? Plan dan meer rust in zodra het kan. De een kan meteen even gaan liggen, de ander pas later. Wees je bewust van hoe het met je gaat en spreek met jezelf af hoe je avond eruitziet. En houd je er dan ook aan! Dat is misschien wel het moeilijkste, omdat er onderweg zoveel tussendoor kan komen. Wees trouw aan jezelf.

4. Raak jezelf aan

Je lichaam is zo belangrijk, het behoeft geen verdere uitleg dat het nodig is dat je daar goed voor zorgt. Dat doe je vast wel, maar raak je jezelf ook weleens bewust aan? Weet je hoe het voelt als jij je handen om je wangen legt, zoals een moeder bij haar kleine kind? Doe het maar eens terwijl je rustig zit, en leun met je kin in je handen. Wat ervaar je? Een ander voorbeeld. Je kunt op de bank kruipen onder een dekentje, omdat je dat nu eenmaal gewend bent. Je kunt ook eens heel bewust voelen wat je daarmee doet: je dekt jezelf toe. Besef dat je jezelf op deze manier koestert.

5. Luister naar de signalen van je lichaam

Zie jezelf. Om jezelf echt liefde te kunnen geven, is het nodig dat jij je lichaamssignalen opmerkt. Ons lichaam communiceert zo helder en geeft zoveel signalen, we pikken ze alleen vaak niet op. Ja, als het te laat is en we pijn hebben, als we over onze grens zijn gegaan. Een kleine kramp in je buik, een unheimisch gevoel, een steek in je hoofd, een keel die dicht zit, een ademhaling die sneller gaat… Wanneer je in verbinding bent met je lijf, merk je het meteen op. En je neemt de signalen om je heen ook veel sneller waar.

6. (Ver)oordeel niet

Help jezelf op weg zonder te sturen of jezelf af te vallen. Volg je eigen flow, niet de doelen die je gesteld hebt vanuit je hoofd. (Het is op zich belangrijk dat je ze stelt, om ze vervolgens weer los te laten.) Leer je eigen tempo kennen, ontdek wat voor jou werkt en accepteer dat. Je kunt iets bedacht hebben, maar als het voor jou anders werkt, dan werkt het anders. Ook dat is zelfliefde. Jouw tijd, jouw tempo en jouw manier.

7. Zie elke ervaring als een les

Een oermoeder straft niet, oordeelt niet, maar helpt jou om ervan te leren, zodat je kunt groeien. Elke fout, of liever gezegd ervaring, brengt een les met zich mee. De oermoeder in jou steunt je om met liefde te kijken naar deze les. Dat heeft ook te maken met onvoorwaardelijkheid, veroordeel jezelf niet. Zie waar je staat en wat je op dit moment kunt en besef: alles is goed.

8. Wees je eigen anker

Het anker dat stevig aanvoelt als het nodig is en je de rust geeft als je even te moe bent. Een anker om terug te komen bij jezelf als het nodig is. Besef dat er altijd iemand is wanneer je die nodig hebt. Besef dat jij dat zélf bent. Besef dat je nooit alleen bent.

Wil je meer inzichten? Luister dan mijn podcasts, ze wijzen je de weg naar jezelf. Of wil je meer lezen over zelfliefde? Dan is mijn boek ‘Dansen met je schaduw’ misschien iets voor jou.

De diamant in jezelf

De diamant in jezelf

Wie ben je en wat wil je? Het zijn vragen die we vaak te horen krijgen en waar velen geen antwoord op weten. In De diamant in jezelf neemt Gangaji je mee op het spirituele pad om deze, en vele andere, vragen te beantwoorden. Gangaji brengt in haar boek de waarheid helder aan het licht. Dit geeft je de kracht en de mogelijkheid om de stralende diamant die je bent, te kunnen zijn in het Nu.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder over zelfliefde:


Tags: , , , ,

Geplaatst: 26 juli 2024

Het middel tegen vermoeidheid als je HSP bent: jezelf opladen met aarde-energie

Een van de meest gestelde vragen door een hsp is hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Misschien herken jij het ook wel dat je snel uit balans kan raken door alles wat er heftig binnenkomt: geluiden, emoties, geuren, stemmingen. Je voelt je snel moe en uitgeput en je hebt echt veel tijd nodig om je weer op te laden. In dit artikel lees je hoe je jezelf kan verbinden met aarde-energie en je hierdoor kan ontspannen maar ook weer op kan laden. Ook helpt aarde-energie je heel sterk tegen angst, onzekerheid en piekeren en komt alles veel minder heftig bij je binnen.

Als je veel informatie opneemt dan kost dit veel energie!

Als je hooggevoelig bent dan ontvang je de hele dag meer informatie van alles wat er om je heen gebeurt. Ook verwerk je al deze informatie op een dieper niveau dan iemand die niet hooggevoelig is. Ook kunnen je emoties en gedachten heel intens zijn, dit heeft ook met je prikkelverwerking te maken. Soms kan je echt helemaal overmand worden door je gevoelens en gedachten. Dit kost je behoorlijk veel energie!

Dit gebeurt er in je aura

Alles is energie, ook jij bent energie. Je lichaam is de meest vaste vorm van energie en je straalt energie uit. Dit is je energieveld, beter bekend als je aura. In energie ben je verbonden met de aarde, met de kosmos en met alles wat leeft, de natuur, dieren en mensen. Je energie reageert op gedachten, gevoelens en alles wat er om je heen gebeurt. Als je heel veel prikkels ontvangt de hele dag door en hier moe van wordt dan is dit zichtbaar in je energie. Je bent in energie minder verbonden met de aarde en minder in contact met je lichaam. En dit zorgt ervoor dat je natuurlijke energie niet goed kan stromen. Hierdoor versterk je het gevoel van vermoeidheid.

Ook als je onzeker of angstig bent of veel piekert dan ben je in energie minder in contact met de aarde-energie en je gronding.

Je weer opladen met aarde-energie

Je weet nu dat je energie reageert op je gedachten, gevoelens en situaties om je heen. En dat je gronding en verbinding met de aarde-energie als je erg vermoeid bent, onzeker, angstig of veel piekert veel minder of bijna weg is. Maar dit geldt ook andersom. Als jij die verbinding in energie herstelt dan heeft dit direct effect op hoe jij je voelt. Je kunt je weer opladen, het geeft je rust en ontspanning en het verzacht onzekerheid en piekeren.

Één van de makkelijkste manieren om aarde-energie te stromen en jezelf te gronden is door je voor te stellen dat er energie uit de aarde via je voeten naar binnen stroomt. Wees echt met je hele aandacht bij je voeten. Via de voetchakra’s stroomt de energie je voeten binnen en stroomt via je benen door je hele lichaam. Wil je dit graag heel krachtig ervaren? Beluister dan hier gratis een meditatie om de aarde-energie heel krachtig te laten stromen.

Downtime

In onze westerse maatschappij gaat alles heel snel en krijgen we de hele dag door duizenden prikkels binnen. Zorg voor voldoende downtime, op meerdere momenten gedurende je dag. Dit kunnen bijvoorbeeld korte momenten van rust en stilte zijn. Echt even een pauze. Door het sluiten van je ogen en je even te onttrekken van geluiden, geuren, stemmingen en energie van je omgeving komt jouw energie direct tot rust. Zo voorkom je dat jij jezelf overbelast met prikkels en geef jij je jezelf de mogelijkheid om je weer op te laden.

Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel? Of wil je iets delen over gronden, of over de meditatie? Laat het hieronder weten.

Aura-energie

Aura-energie

Wil je meer tips om je aura te beschermen? Of wil je je aura repareren, er meer over leren en/of je aura gezond houden? Aura-energie van Alla Svirinskaya is een prachtig boek dat je op weg helpt in de wonderlijke wereld van jouw aura. Dit boek helpt je je energie te deblokkeren, je aura te ontwarren én je authentieke zelf te omarmen.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Tags: , , , , ,

Geplaatst: 25 juli 2024

Maandhoroscoop augustus 2024: wat staat er voor jou in sterren?

Augustus 2024 vraagt om vertraging en introspectie dankzij de vijf planeten die retrograde lopen. Vooral de retrograde van Mercurius zul je voelen. “Neem je tijd in augustus, houd je intenties dicht bij je, maar sta er ook voor open om meer te leren en je te realiseren dat alles gebeurt in zijn eigen kosmische ritme,” zegt astroloog Kate Rose. Lees wat jouw sterrenbeeld te wachten staat in de maandhoroscoop van augustus 2024.

Omarm het proces zodat je geen gouden kans mist!

De astrologische energie van augustus 2024

Je mag er zeker van zijn dat wat je op dit moment doet verbonden is met het leven dat je wilt leiden. Maar al te vaak is het makkelijk om gewoon door te gaan of zo vastbesloten te zijn dat je nog niet ziet dat er een betere manier is om je dromen te manifesteren. Periodes van herziening of traagheid lijken in eerste instantie misschien niet aan te voelen als hulp van het universum – maar er bestaat geen twijfel over dat het dat wél is!

Als augustus 2024 begint, sta jezelf dan toe om stil te staan in het moment, om diep in je hart te ademen en om een houding aan te nemen waarbij je jezelf toestaat om te zien wát je ook maar wilt zien, zodat je het goud kunt vinden.

Mercurius retrograde 5 augustus 2024

Augustus 2024 is een volle en spannende maand en wordt gedomineerd door Mercurius retrograde. Mercurius loopt eerst retrograde in Maagd op maandag 5 augustus, verschuift dan naar Leeuw op woensdag 14 augustus en loopt weer direct op woensdag 28 augustus. Mercurius retrograde wordt vaak gevreesd en er wordt negatief over gesproken maar het zorgt eigenlijk voor een ongelooflijke periode van inzicht, reflectie, en zelfs heroriëntatie. Dit zal vooral het geval zijn op maandag 19 augustus wanneer Mercurius en de zon dichtbij elkaar in Leeuw staan. Dit gaat je helpen om een gloednieuwe cyclus te beginnen.

Mercurius retrograde kun je in jouw voordeel gebruiken door in te zien dat alles wat zich voordoet, gebeurt voor jouw hogere goed. Jouw perceptie is wat je zult ervaren. Dus als je een onverwacht project krijgt of wordt gevraagd om een besluit van vorig jaar te herzien probeer dan in te zien dat het universum je een geschenk geeft om nog beter te worden in plaats van gefrustreerd of angstig te worden.

Er is ook een sterke nadruk op carrière en financiën in augustus. Dat is geen verrassing aangezien de energieën van Maagd en Leeuw de neiging hebben om thema’s van succes en overvloed te brengen. Maar wacht wel tot september wanneer je eventuele nieuwe rollen of contracten ondertekent tenzij je een tweede kans op een eerdere gelegenheid krijgt. Niet omdat het nadelig zou zijn als je dat deed, maar het zou kunnen dat je wordt uitgenodigd voor een toekomstige herziening waar je niet op zit te wachten. Neem je tijd in augustus, houd je intenties dicht bij je, maar sta er ook voor open om meer te leren en je te realiseren dat alles gebeurt in zijn eigen kosmische ritme.

Maandhoroscoop augustus 2024

Ram (21 maart – 19 april)

Geluksdag: Maandag 26 augustus 2024

Geluksthema: Koester je succes

Als asteroïde Ceres op maandag 26 augustus 2024 direct in Steenbok staat, is het je kans om voor jezelf en je succes te gaan zorgen, lieve Ram. Je wordt vaak zó in beslag genomen door succes en het creëren van een overvloedige carrière dat je vergeet voor jezelf te zorgen. Je vergeet dat je carrière niet al je energie moet opslokken en dat je een professioneel leven verdient dat je energie geeft.

Ceres direct in Steenbok is een kans om je waarschijnlijk wat terug te trekken van je werk, om voor jezelf te zorgen en zelfs om een rustiger tempo te vinden. Maar je kunt je misschien ook eindelijk zeker voelen dat datgene waar je voor hebt gewerkt en wat je ijverig hebt gekoesterd, ook tot bloei komt. Vergeet niet om tijd voor jezelf te nemen, zodat je je op je best kunt voelen, hoe veeleisend het werk ook is.

Hoe zorg je als Ram goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Stier (20 april – 20 mei)

Geluksdag: Maandag 19 augustus 2024

Geluksthema: Omarm de erkenning

Laat je omarmen door alle welverdiende erkenning die jouw kant op komt, Stier. De volle maan in Waterman op maandag 19 augustus zorgt voor groei en schijnt een licht op je professionele leven: je krijgt eindelijk het gevoel dat je de resultaten ziet waar je naar op zoek was. Hoewel dit niet betekent dat dit het einde van de weg is of het beste dat het kan zijn, vraagt het wel dat je even pauzeert om ervoor te zorgen dat je er ook écht van geniet.

Zorg ervoor dat je je op je gemak voelt bij het accepteren van lof en dat je helder hebt wat je toekomstige intenties zijn voor je carrière, want deze energie nodigt misschien ook uit tot nieuwe mogelijkheden. Hoe meer je kunt werken vanuit je waarheid, bereid bent om je eigen weg te gaan en risico’s te nemen, hoe meer erkenning je zult manifesteren, maar ook overvloed en écht vertrouwen dat je op weg bent naar je dromen.

Hoe zorg je als Stier goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Geluksdag: Maandag 19 augustus 2024

Geluksthema: Leef je droom

Er is geen beter moment dan het huidige moment om volledig te beslissen het leven van je dromen te leven, lieve Tweelingen. Watermanenergie heerst over je huis van geluk, die de neiging heeft om kansen voor onderwijs, reizen, zaken, rijkdom en zelfs spirituele groei te brengen. Als de volle maan in Waterman op maandag 19 augustus 2024 de hemel verlicht, bereik je een hoogtepunt in je streven naar groei en bewustzijn.

Deze energie zal helpen een belangrijk pad tot bloei te brengen, of zelfs dat goddelijke duwtje in de rug zijn dat je helpt in te zien dat het niet uitmaakt hoe goed je bent voorbereid, of hoeveel je in het verleden ook hebt overdacht, uiteindelijk zul je gewoon die stap voorwaarts moeten zetten in je toekomst om te krijgen wat je wilt. Probeer in te zien dat het universum alleen maar op jou heeft gewacht om te beslissen. Naarmate je je meer inzet voor je dromen, zul je zien hoe makkelijk het is om alles wat je ooit hebt gewild te manifesteren.

Hoe zorg je als Tweelingen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Geluksdag: Zondag 4 augustus 2024

Geluksthema: Een nieuw hoofdstuk vol overvloed

Financiën lijken de laatste tijd een thema in je leven te zijn, Kreeft. Omdat je verwikkeld bent in het proces van het opbouwen van een nieuw leven, lijkt het erop dat je je de laatste tijd misschien niet zo hoopvol hebt gevoeld dat je het succes kunt vinden dat je wilt. Maar alles komt in golven en elk moment dat zich voordeed, heeft je alleen maar voorbereid op dit nieuwe begin.

Je mag je realiseren dat een onverwachte financiële meevaller fantastisch is, maar dat je uiteindelijk je eigen inkomstenbron wilt creëren als onderdeel van je professionele succes. Misschien bekijk je een eerdere carrièrekans of droom deze maand opnieuw. In plaats van deze kans af te wijzen of na te denken over het werk dat erbij komt kijken om hem werkelijkheid te laten worden, ga met de stroom mee en kijk waar het je naartoe leidt. Dit zal vooral het geval zijn tijdens de nieuwe maan in Leeuw op zondag 4 augustus 2024, als je wordt geleid naar een nieuw en ongelooflijk overvloedig hoofdstuk van je leven.

Hoe zorg je als Kreeft goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Geluksdag: Zondag 4 augustus 2024

Geluksthema: Verrijk je ziel

Neem de tijd om te herzien wat je leven verrijkt, lieve Leeuw. Mercurius loopt de eerste helft van de maand retrograde in Maagd, heerser van je huis van waarde en verschuift dan naar je huis van het zelf. Je zou je gedachten mogen veranderen en beseffen wat het belangrijkste voor je is, of zelfs wat je het meest waardeert in je leven. De verrassing is echter dat je keuzes deze maand je hele leven op zijn kop kunnen zetten.

Terwijl Mercurius je helpt om jezelf beter te leren kennen, je verlangens te ontdekken en zelfs je eigen waarde in te zien, keert Venus op zondag 4 augustus 2024 terug naar Maagd en brengt een overvloed aan financiële zegeningen in je leven. Venus in Maagd helpt je inzien dat alles wat je tijdens Mercurius retrograde doormaakte de moeite waard zal zijn, vooral als je begint te beseffen dat het niet alleen materiële rijkdom of bezittingen zijn die het leven de moeite waard maken, maar wat je met dat leven dóét.

Hoe zorg je als Leeuw goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Geluksdag: Vrijdag 9 augustus 2024

Geluksthema: Hartvervullende gebeurtenissen

Je hebt een reis achter de rug om uit te vinden wat balans betekent in je leven, Maagd. Niet alleen intern, maar ook tussen de verreikende dromen die je hebt en het stabiele, liefdevolle, consistente persoonlijke leven dat je verlangt. Hoewel dit in eerste instantie misschien leek op carrière versus familie, thuis versus avonturen, gaat het erom dat je meer begrijpt van wat je wilt van je leven.

Asteroïde Juno keert op vrijdag 9 augustus 2024 terug naar Weegschaal en zal niet alleen grotere financiële overvloed brengen, maar ook diepere persoonlijke relaties. Je zult je meer hoopvol en gesetteld in je leven gaan voelen en als je begint in te zien dat wat je hebt willen creëren mogelijk is.

Juno in Weegschaal kan ook financiële documenten binnen je persoonlijke relatie naar boven brengen, zoals huwelijkse voorwaarden, investeringen of zelfs een betere planning voor de toekomst. Hoezeer je ook op weg bent naar een meer bevredigend tijdperk in je leven, kan het zijn dat je nog wilt wachten tot september om écht iets te ondertekenen.

Hoe zorg je als Maagd goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Geluksdag: Maandag 12 augustus 2024

Geluksthema: Neem de omweg

Je bevindt je in een onzekere positie, Weegschaal, omdat je zoveel signalen van het universum ontvangt, maar de vraag blijft of je wel volledig luistert. Je wordt aangespoord om nieuwe horizonten te omarmen, je leven uit te breiden en je te richten op wat je altijd al hebt willen manifesteren. Maar je hebt ook twijfels of je wel succesvol zult zijn en hoe het omarmen van je dromen de huidige omstandigheden en relaties in je leven zou beïnvloeden. Je kunt alleen de beslissingen nemen die voor jou het beste voelen, maar als de halve maan in Schorpioen opkomt, krijg je de kans om je meer te richten op het financiële deel van dit nieuwe hoofdstuk.

De halve maan vertegenwoordigt een tijd waarin je gevraagd wordt om je wat meer in te graven, het nodige werk te doen, je intentie een beetje te verleggen, en de heroriëntatie aan te nemen. Je kunt erachter komen dat je niet langer een partner nodig hebt, zakelijk of anderszins, in dit volgende hoofdstuk van je leven. Maar je realiseren is slechts de eerste stap, want om het beste uit deze energie te halen moet je ook terug in je kracht stappen.

Hoe zorg je als Weegschaal goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Geluksdag: Zondag 4 augustus 2024

Geluksthema: Geloof in mogelijkheden

Geloof erin dat het leven anders is en zoveel beter uitpakt dan je eerder had gedacht, lieve Schorpioen. Je hebt een nieuwe kans gekregen in je professionele leven, of dit nu een nieuwe rol is bij je huidige werkgever of zelfs een nieuw bedrijf. Je hebt dit grote geschenk van het universum gekregen, maar in plaats van het met dankbaarheid te openen, ben je het uit aan het pluizen om te zien of het echt is wat je wilt – en zelfs of het echt is.

Ook mag je stoppen met deze overvloedige geschenken van het universum in twijfel te trekken of je op de een of andere manier zorgen te maken dat je bedrogen wordt. Je verdient verbazingwekkende rijkdom en kansen, Schorpioen, en dat is precies wat de nieuwe maan in Leeuw op zondag 4 augustus 2024 zal brengen. Zorg ervoor dat je negatieve gedachten ombuigt en laat jezelf gelukkig zijn, dolblij zelfs, met wat er in je leven komt. Maar bovenal, Schorpioen, is het tijd om erop te vertrouwen dat je eindelijk ontvangt wat je in het werk hebt gestoken om te manifesteren.

Hoe zorg je als Schorpioen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Geluksdag: Zondag 4 augustus 2024

Geluksthema: Doe waar je van houdt

Om te doen waar je van houdt, moet je eerst uitzoeken wat dat is, Boogschutter. Als de ontdekkingsreiziger van de dierenriem heb je de neiging om veel verschillende wegen uit te proberen, om te zien wat het leven te bieden heeft en om er zeker van te zijn dat er niet iets beters om de volgende hoek ligt te wachten. Maar om erop te kunnen vertrouwen dat je je doel of niche hebt gevonden, moet je ook op je eigen beslissingen kunnen vertrouwen.

Als Venus op zondag 4 augustus 2024 Maagd binnengaat, krijg je een financiële en professionele impuls voor je carrière. Venus beheerst liefde, rijkdom en zelfs onroerend goed, dus je zou ook een bonus kunnen ontvangen, of zelfs kunnen denken aan een verhuizing voor je werk – vooral met de Leeuwenergie die momenteel je huis van expansie verlicht. Op dit moment is het belangrijk om op jezelf te vertrouwen, Boogschutter, want je verdient het om te doen waar je van houdt, maar je verdient het ook om een leven te leiden waar je echt van houdt.

Hoe zorg je als Boogschutter goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Geluksdag: Donderdag 22 augustus 2024

Geluksthema: Een grenzeloos leven

Het universum lacht altijd het laatst, Steenbok, want de beste momenten in het leven zijn de momenten die nooit gepland kunnen worden. In plaats van het gevoel te hebben dat je het pad tien stappen vooruit moet kunnen zien, doe je het rustiger aan en concentreer je je meer op waar je nu bent. Als je kunt nadenken over wat je op dit moment kunt doen om meer voldoening, opwinding, liefde en zelfs overvloed te ontvangen – zet je ook de intentie voor de toekomst.

Als de zon op donderdag 22 augustus 2024 in Maagd staat, voel je je gestimuleerd om nieuwe dingen te proberen, verschillende paden te verkennen en je te realiseren dat de gelukkigste keuze die je soms kunt maken is om gewoonweg alles los te laten. Benader je leven als een experiment in wat resoneert met je ziel en wat je het gelukkigst maakt. Er is geen beloning voor een leven dat anderen willen dat je leidt, maar in plaats daarvan zijn de beloningen onbeperkt als je eenmaal het leven hebt gevonden dat je wilt leiden.

Hoe zorg je als Steenbok goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Geluksdag: Donderdag 29 augustus 2024

Geluksthema: Word verliefd op het leven

Word weer verliefd op het leven, Waterman! Het is niet omdat het de laatste tijd een uitdaging lijkt, dat je het niet verdient om alle verbazingwekkende dingen te ervaren waar je ooit van gedroomd hebt. Hoezeer bepaalde zaken in je persoonlijke leven ook nog niet geregeld zijn, je moet je opnieuw richten op wat je wilt met je leven. Je kunt de acties of zelfs het niets doen van anderen niet laten bepalen wat je voor jezelf doet. In plaats daarvan mag je teruggaan naar je authentieke, meest hoopvolle zelf en je realiseren dat jíj mag kiezen.

Venus komt op donderdag 29 augustus 2024 terug in Weegschaal en brengt liefde en overvloed voor jezelf en je leven. Dit zal je in staat stellen om die kosmische momenten van heroriëntatie aan te grijpen, kansen te grijpen die je ziel oproepen en gewoon te doen wat je de meeste vreugde brengt. Door het leven te leiden waar je van houdt, zul je op een natuurlijke manier naar nog grotere kansen toegaan – en ook wat van de helderheid krijgen die je verlangt.

Hoe zorg je als Waterman goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Geluksdag: Maandag 12 augustus 2024

Geluksthema: Geef nooit de hoop op

Om je kosmische dromen te manifesteren, Vissen, moet je nooit de hoop opgeven om ze werkelijkheid te maken. De halve maan in Schorpioen op maandag 12 augustus 2024 benadrukt je behoefte om je opnieuw aan je dromen te wijden en alert te zijn op kansen of verschuivingen die zich kunnen voordoen. Schorpioen regeert over je huis van geluk, en dus kun je in deze periode een reisaanbieding krijgen, of zelfs een nieuw pad openen in je leven. Maar als je de hoop verliest of alleen maar ziet wat je nog moet doen, dan zou je het wel eens kunnen missen.

Vertrouw in plaats daarvan op het werk dat je erin gestoken hebt en op de leiding van je intuïtie, want je bent precies waar je hoort te zijn. De manifestatie van beloningen waar je naartoe hebt gewerkt komt eraan, je hoeft jezelf alleen maar te beloven dat je nooit de hoop opgeeft – of je toewijding om succes in je ziel te bereiken.

Hoe zorg je als Vissen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Kate Rose is schrijfster, spiritueel astroloog, relatie- en intuïtief coach en maakt retraites op maat. Voor meer van haar werk, bezoek haar website.

Masterclass astrologie: Leer je geboortehoroscoop lezen

Masterclass astrologie: Leer je geboortehoroscoop lezen

  • In deze masterclass ga je jouw geboortehoroscoop begrijpen: wat staat er voor jou in de sterren geschreven?
  • Ontrafel de geheimen van jouw leven
Bekijk deze cursus

Dit kun je nog meer verwachten in 2024:


Tags: , , , , , ,

Geplaatst: 24 juli 2024

Giftige, energetische familieverbindingen: kies je je familie wel of niet?

Wat hebben pijn in je familielijn, opgroeien in een moeilijke familie en (emotionele) pijn die je moeder had tijdens haar zwangerschap met elkaar te maken? Regressietherapeut Wendy Gillisen vertelt erover in dit artikel. “Wanneer je in een moeilijk gezin geboren wordt, heeft je ziel hier een doel mee.”

Je ziel of hogere Zelf, die vanuit hoger bewustzijn opereert en overzicht heeft over al je incarnaties, ziet er brood in omdat er veel valt te leren.

Je familie kies je niet? Of wel?

Men zegt wel eens: “Je familie kies je niet.” Maar in de praktijk van de regressietherapeut, blijkt het tegenoverstelde het geval.

Wanneer je ziel ervoor kiest geboren te worden in een bepaalde familie, is dat vaak vanuit meerdere invalshoeken. Je ziel of hogere Zelf, die vanuit hoger bewustzijn opereert en overzicht heeft over al je incarnaties, ziet er brood in omdat er veel valt te leren.

Het persoonlijke deel van je, dat de incarnatie minder bewust ingaat, ervaart het misschien wel als een beproeving. Ik kom zelfs wel eens tegen dat mensen zich erin geluisd voelen en dat ze in een gezin geboren worden wat totaal niet bij ze past.

Maar niets is toeval!

Het doel van je incarnatie

Wanneer je in een moeilijk gezin geboren wordt, heeft je ziel hier een doel mee. De spurt in bewustzijnsgroei die je daar kunt maken, is enorm… Als je de uitdaging aanneemt. Dat neemt niet weg dat het een fikse klus is die het verdient om erkend te worden! Het is een stoere daad, een daad van moed te incarneren in een moeilijke familie.

De uitdagingen die je op je pad krijgt, beginnen daarbij al in de baarmoeder – en soms zelfs nog voordat je daar ‘landt’ bij het incarneren.

Energetische en fysieke binding met je voorouders

Op het moment dat je grootmoeder zwanger is van jouw moeder, zijn alle eicellen van je moeder al in haar lichaam, en dus ook dat van je grootmoeder aanwezig – en uit één van die celletjes zal jouw lichaam groeien! Energetisch en zelfs fysiek ben je dus zeer verbonden met de generaties voor jou.

Wanneer je vervolgens ‘landt’ en negen maanden in de baarmoeder van je moeder verblijft, heb je te maken met de energie van je moeder, je grootmoeder, je vader, je grootvader, en eventueel andere voorouders. Er kunnen zich ladingen van onopgelost trauma van moeder en andere familieleden op de familielijn bevinden, waar jij als gevoelig klein mensje mee in aanraking komt.

Overgenomen energieën en trauma’s

Dat wat niet is opgelost, niet is verwerkt in de familie, zeker door je ouders en vooral door je moeder, kán in jouw systeem terecht komen. Je kunt daardoor onbegrepen klachten ontwikkelen die zich pas op kunnen lossen als de oorzaak bewust wordt: het is niet van jou!

Maar er is wel een reden voor, dat je het hebt aangenomen of binnengekregen. Als zich ontwikkelend mensje in de baarmoeder ben je negen maanden lang één met de baarmoeder, de energieën, emoties, gedachten, ladingen van je moeder. Je drijft er als het ware in.

Je bent afhankelijk van je moeder en van de navelstreng voor je voeding, zuurstof en je leven. Daarnaast kun je als baby nog niet het onderscheid maken tussen welke gedachten en gevoelens van jou zijn, en welke van je moeder, of anderen om haar heen. Je moet als niet-geboren baby een manier vinden om daarin te functioneren, groeien en gedijen. Dat op zich is in sommige gevallen al een krachtmeting!

Als er een energie in de baarmoeder bevindt die we als angstig ervaren, kunnen we die soms energetisch inkapselen en binnenhalen om er geen last van te hebben. Als er een verdrietwolk in de baarmoeder hangt, zuigen we die soms op als een spons om moeder te ontlasten.

Zo zie ik vaak dat als er misbruik trauma in de moederlijn zit, je dit met je mee kunt dragen alsof het van jou is. Dit kan zeer verwarrend werken. Ook andere ladingen zoals angst om te leven, faalangst, angst om succesvol te zijn kunnen rechtstreeks zijn overgedragen van ouder op kind.

Als er heftige traumaladingen in de baarmoeder zitten, kunnen we ons klein gaan maken in de hoop er geen last van te hebben. Maar ook dat werkt averechts. Het zorgt er zelfs voor, dat we leren ons veld klein te houden wanneer we geconfronteerd worden met uitdagingen. Echter, daardoor krijgen energieën van anderen juist de ruimte om ons veld te verstoren!

Wanneer je last hebt van onbegrepen klachten en disproportioneel heftige emoties, kan het zijn dat je trauma’s bij je draagt die niet van jou zijn, maar uit de familielijn stammen. Zeker wanneer je niet anders kent, kan het zijn dat je ze al in de baarmoeder hebt opgepikt. Dit kan ook in vorige levens gebeurd zijn, maar dat is voor een ander artikel.

Voorbeeld

Een cliënte had last van angsten die ze niet kon plaatsen. Op de vraag of ze van haar waren, kreeg ze een duidelijk: “Nee!”

We focusten op de tijd dat ze ontstaan waren. De cliënte kreeg ze de indruk dat ze als baby in de baarmoeder zat. Ze voelde zich onbehagelijk, want er was nog een aanwezigheid daar. Het bleek een overleden zusje van haar moeder te zijn. Dit meisje was als baby overleden en in moeders’ energieveld blijven zitten.

We hielpen het meisje (haar tante, dus eigenlijk) zich bewust te worden van haar situatie. We vertelden haar dat haar lichaampje overleden was. Maar dat zij zelf gewoon nog bestond en veilig was.

Meteen ging het meisje als vanzelf naar het Licht. De cliënte liet alle ladingen van haar tante los en deze kwamen niet meer terug.

Het ontdekken van energetische familieverstrikkingen kan even een zoektochtje zijn, maar de resultaten zijn verrassend en bevrijdend!

Ongeboren herinneringen

Ongeboren herinneringen

Hoe werk je aan deze problemen die zijn ontstaan voordat je geboren werd? Ontdek en heel de gevolgen van traumatische ervaringen die je hebt meegemaakt tijdens de zwangerschap als embryo in Ongeboren herinneringen van Stephanie Mines.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Het celgeheugen

Het celgeheugen

Alle informatie van wat jij hebt meegemaakt en van je voorouders staan opgeslagen in je cellen. 'Het celgeheugen' van Luis Angel Diaz neemt je mee naar de bron van heling: bevrijd je van oude en onderdrukte pijn.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:


Tags: , , ,
Winkelwagen
Je winkelwagen is leegTerug naar winkel