Spiritualiteit

9 tekenen dat jij je zielsmissie en levenspad volgt

Door Claire Broad
9 tekenen dat jij je zielsmissie en levenspad volgt

Soms voelt het leven aan als één groot mysterie en lijkt het alsof je richtingloos bent. Tijdens deze verwarrende momenten is het fijn om eraan herinnert te worden dat óók jij een levensdoel of zielsmissie hebt. Claire Broad, auteur van Zielsconnecties, beschrijft in dit artikel 9 tekenen dat jij je zielsmissie aan het volgen bent en dat je er een hebt.

Als je terugkijkt op je leven, realiseer je je dat alles perfect op zijn plaats viel voor je.

1. Een vaardigheid of interesse heeft je leven gevormd

Je hebt op jonge leeftijd een vaardigheid of interesse ontwikkeld die achteraf gezien je volwassen leven heeft gevormd. Je kunt bijvoorbeeld al op jonge leeftijd een passie voor een muziekinstrument hebben ontwikkeld en dit instrument goed leren bespelen, waardoor je als volwassene een succesvol musicus bent geworden. Of misschien had je al vroeg belangstelling voor dieren en had je een natuurlijk vermogen om met dieren om te gaan; je bent nu dierenarts, enzovoort.

2. Je voelt diep vanbinnen een missie

Diep vanbinnen heb je het gevoel dat je een missie in het leven hebt en je roeping moet volgen. Zelfs als het je nog niet helemaal duidelijk is wat die roeping is, voel je het wel wanneer je van de koers afgeraakt.

3. Je hebt ontmoetingen die voorbestemd voelen

Je ontmoet iemand en weet je diep vanbinnen dat je die persoon niet voor niets hebt ontmoet. Je hebt een innerlijk weten dat je deze relatie moet koesteren, ook al is de reden voor de ontmoeting nog niet duidelijk.

4. Je komt heftige uitdagingen op je levenspad tegen

Je bent soms geconfronteerd met ernstige uitdagingen of verliezen in je leven en ondanks het leed dat hierdoor werd veroorzaakt heb je nog steeds het gevoel dat je niets zou veranderen omdat je je bewust bent van de enorme innerlijke groei en kracht die deze ervaringen hebben opgeleverd. Je weet dat je hierdoor een beter mens bent.

5. Je kindertijd is een perfecte voorbereiding op je volwassen leven

De omstandigheden in je kindertijd waren de perfecte voorbereiding op je volwassen leven. Een van je ouders is bijvoorbeeld jong gestorven aan een hartaandoening, wat je heeft geïnspireerd om als volwassene zoveel mogelijk mensen te helpen die een hartaandoening hebben door ze te genezen of de gezondheid van hun hart te bevorderen. Of een kind groeit op in een arm gezin en doordat het kind het lijden, de beperkingen en de opofferingen ziet die dit met zich meebrengt, wordt het een volwassene die gedreven is om een succesvolle carrière op te bouwen of een succesvol bedrijf te runnen. Nu hij financiële zekerheid heeft, kiest hij ervoor om andere mensen te helpen en mensen in hun kracht te zetten.

6. Je hebt het gevoel dat je al eerder op aarde bent geweest

Je hebt dromen en visioenen over je leven, of soms heb je het gevoel dat je hier al eerder bent geweest maar je snapt niet waarom of hoe je dat weet.

7. Alles in je leven viel uiteindelijk perfect op z’n plaats

Als je terugkijkt op je leven, realiseer je je dat alles perfect op zijn plaats viel voor je. De juiste mensen verschenen op het juiste moment en de kansen die je kreeg kwamen precies op het juiste moment.

8. Obstakels zijn wegwijzers

Je ziet in dat als je ergens heel hard voor moet werken en obstakels je pad blijven blokkeren, dit komt doordat er iets anders is wat je zou moeten doen of omdat er een andere manier is om iets te doen. Als je daarentegen op het juiste spoor zit, valt alles vrijwel moeiteloos op zijn plek; het leven stroomt en ontvouwt zich zelfs op manieren die je je niet had kunnen voorstellen.

9. Je leest dit artikel

Je hebt een knagend verlangen om te weten of je je levensdoel vervult.

Fragment uit: Zielsconnecties

Zielsconnecties

Zielsconnecties

Je wordt met je zielsmissie vaak geholpen door vrienden uit vorige levens: je zielsconnecties. Er zijn zo veel verschillende verbintenissen tussen hemel en aarde. Maak er kennis mee in 'Zielsconnecties' van het erkende medium Claire Broad.

Bestel jouw exemplaar voor Reserveer nu
Je bestelt bij

Lees verder over je zielsmissie:

Deel dit artikel online
Reacties
  1. Gita vanoppen 17 september 2024 - 06:29
    Reply

    Mooi artikel. Boek net gekocht voor een goede vriendin

  2. Josina van Amsterdam 17 september 2024 - 08:15
    Reply

    Boek gekocht voor mijn man. Ga het boek natuurlijk ook zelf lezen!

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Breuklijnen in de familie
€ 20,00

Breuklijnen in de familie

Karl Pillemer

Ellende komt in de beste families voor: 'Breuklijnen in de familie' van dr. Karl Pillemer is het begin van herstel

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?