Astrologie

De laatst drie maanden van 2024: Engelenpoorten & een intense spirituele transformatie

Door Karin en Danique Vergeer
De laatst drie maanden van 2024: Engelenpoorten & een intense spirituele transformatie

De laatste drie maanden van 2024 staan in het teken van afsluiting en transformatie, waarbij we ons voorbereiden op een nieuw begin in 2025. Deze periode biedt een unieke kans om het verleden af te ronden en ruimte te maken voor nieuwe energieën. Met de komst van belangrijke Engelenpoorten worden we uitgedaagd om dichter bij ons ware zelf te komen. Wat betekent deze afrondingsfase voor jouw persoonlijke ontwikkeling op weg naar 2025?

Tijdens deze laatste drie Engelenpoorten van het jaar zullen we veel steun ervaren van de Engelen via hun helende energie, intuïtieve boodschappen, liedjes, dromen en tekens die op je pad komen.

2025 wordt een afrondingsjaar

De laatste drie maanden van dit jaar vormen een afrondingsfase waarin we 2024 afsluiten en ons voorbereiden op een nieuw begin in 2025. Tijdens deze periode kunnen we een intense spirituele transformatie doormaken en oude hoofdstukken afsluiten. Het jaar 2025 wordt, door de energie van het getal 9, gezien als een afrondingsjaar. Het getal 9 is immers het laatste getal van de getallenreeks. We zullen meer opkomen voor onszelf en situaties of relaties die niet meer bij ons passen afronden. Onze spirituele ontwikkeling gaat een boost krijgen!

Drie belangrijke Engelenpoorten

Tijdens deze afrondingsfase worden er drie belangrijke Engelenpoorten geopend: op 10 oktober, 11 november en 12 december. Dit zijn portalen die worden geopend op dagen met dubbele getallen. Via deze portalen komen hogere energiefrequenties naar de aarde, die ons energetisch systeem kunnen beïnvloeden. Ze helpen oude emotionele trauma’s, uit zowel dit leven als vorige levens, los te laten, verruimen ons bewustzijn en versterken onze paranormale en helende gaven.

Boodschappen van de Engelen

Tijdens deze laatste drie Engelenpoorten van het jaar zullen we veel steun ervaren van de Engelen via hun helende energie, intuïtieve boodschappen, liedjes, dromen en tekens die op je pad komen. Deze geven richting aan jouw levenspad en bevestigen dat je op de juiste weg bent.

Zonsverduistering kondigt een keerpunt aan

Het laatste kwartaal van 2024 begint met een zonsverduistering op 2 oktober, tijdens de nieuwe maan in Weegschaal. Deze verduistering kan een langdurige nasleep hebben, omdat alles intenser wordt ervaren. Doordat deze nieuwe maan samenvalt met Mercurius (planeet van communicatie) en de Zwarte Maan Lilith, kunnen we ons bewuster worden van schaduwkanten, zowel van onszelf als van anderen. Hoewel we streven naar harmonie, zullen we opkomen voor wat we rechtvaardig vinden, wat tot veranderingen in ons leven kan leiden.

Oktober: wikken, wegen en knopen doorhakken

Oktober kan gekenmerkt worden door besluiteloosheid. Je twijfelt misschien over zaken zoals of je nog kinderen wilt, je rol als ouder of een carrièreswitch. Deze maand kan voelen alsof er een tijdsdruk en een remmende werking tegelijkertijd aanwezig zijn, waardoor je moeite hebt om knopen door te hakken. Je probeert met alles en iedereen rekening te houden, wat niet altijd zal lukken. Je kunt je hierdoor schuldig voelen en bang zijn dat anderen lijden onder de keuzes die jij maakt. Toch zullen er later in de maand beslissingen genomen worden, wat kan leiden tot verwijdering van bepaalde mensen, maar dit zal positief uitpakken doordat blokkades wegvallen en alles weer in beweging komt.

Deze maand kan voor bijzondere transformaties zorgen, waarbij angsten worden losgelaten, jij meer in je kracht komt te staan en er een nieuwe fase aanbreekt.

Lees ook: Maandhoroscoop oktober 2024: wat staat er voor jou in de sterren?

November: gevoel en intuïtie als leidraad

In november draait alles om jouw persoonlijke proces. Je bereidt je voor op een nieuwe fase in je leven en werkt aan het realiseren van jouw dromen. Je zult belemmerende overtuigingen loslaten en je laten leiden door je gevoel en intuïtie. Er zullen belangrijke beslissingen genomen gaan worden op basis van wat je voelt en verlangt.

Deze maand kan ook beslissingen brengen op het gebied van werk, waarbij je nadenkt over hoe je jouw creativiteit en talenten wilt inzetten. Jouw interesses kunnen liggen bij yoga, meditatie, astrologie, het mediumschap of het werken met verslaafden. Je kunt willen werken voor mensen die het minder goed hebben en je inzetten voor een goed doel. De eerste stappen gaan gezet worden voor deze nieuwe richting. Maar er kunnen ook onverwachte wendingen plaatsvinden die jouw leven een nieuwe richting opsturen. Het wordt een spannende tijd.

December: wat maakt jou gelukkig?

December brengt een meer optimistische energie. Je zult meer geluksmomenten ervaren en duidelijker weten bij wie je hart ligt. Liefdesrelaties kunnen opbloeien en je ziet de situatie met een grote liefde positiever in. Toch kan je geconfronteerd worden met leugens, misleiding of vage communicatie, zowel in relaties als op het werk. Het is belangrijk om naar je intuïtie te luisteren en jezelf duidelijk te uiten. De energie van de planeten is gunstig om je creativiteit te laten stromen en het leven te creëren waar je naar verlangt.

Tweelingzielen

In de laatste drie maanden van het jaar zullen tweelingzielen karmische kwesties moeten afronden. Dit kan betekenen dat ze relaties op een laag pitje zetten, veranderingen in hun werksituatie brengen, verhuizen of diepgewortelde emoties verwerken. Dit proces kan veel onzekerheden en verwarring veroorzaken, maar het zal uiteindelijk leiden tot meer helderheid over hun gezamenlijke pad.

Tweelingzielen zullen tegen het einde van het jaar beseffen dat ze hun hart bij elkaar hebben en serieuze stappen zetten in hun persoonlijke groei. Veel tweelingzielen zullen besluiten samen te werken, een gezin te beginnen of een samengesteld gezin te vormen. Positieve energie zal meer gaan stromen en er komen dan gelukkigere momenten aan!

Wij wensen jullie allen een liefdevolle en transformerende afrondingsfase van het jaar!

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumatlantis.com

Ontdek je innerlijke wijsheid

Ontdek je innerlijke wijsheid

  • Sta jij aan het begin van een persoonlijke transformatie? Met dit online werkboek ga je terugkijken op de afgelopen periode en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor de nieuwe tijd die komt.
Bekijk deze cursus

Lichtreis engelenpoorten

Karin en Danique Vergeer geven de komende tijd drie lichtreizen rondom de engelenpoorten. Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Lees verder:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Waarom doe ik zo?
€ 20,00

Waarom doe ik zo?

Robert Jackman

Tem je triggers en begrijp je impulsieve reacties beter met de inzichten die Robert Jackman in ‘Waarom doe ik zo?’ geeft.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?