Astrologie

Bijzondere komeet C/2023 12 oktober 2024: een kosmische boost voor jouw liefdesleven

Door Karin en Danique Vergeer
Bijzondere komeet C/2023 12 oktober 2024: een kosmische boost voor jouw liefdesleven

Komeet C/2023 werd op 22 februari 2023 ontdekt en zal op 12 oktober 2024 het helderst aan de avondhemel te zien zijn. Deze bijzondere komeet staat symbool voor transformatie, vooral op het gebied van liefde en relaties. Voel je de kosmische energie die je richting veranderingen duwt? Astrologen Karin en Danique Vergeer vertellen in dit artikel hoe deze komeet jouw leven en spirituele pad kan beïnvloeden.

Deze komeet beweegt zich door de sterrenbeelden Slang, Slangendrager en Adelaar. Dit betekent dat er transformaties mogen plaatsvinden.

Komeet C/2023: dit betekent het voor jou

Komeet C/2023 werd op 22 februari 2023 ontdekt en is half oktober zichtbaar aan de avondhemel. Dan komt deze komeet het dichtst langs de aarde en is op zijn helderst. Verwacht wordt dat de ontsnapte stof- en verdampte ijsdeeltjes, nadat de komeet de zon is gepasseerd, een lange, heldere staart zullen vormen. In november zal de helderheid van de komeet afnemen, doordat hij zich van de aarde verwijdert. Hij zal pas over 26.000 jaar terugkeren.

Deze komeet heeft een grote invloed op ons. Alles wordt intenser, en onder zijn invloed zullen we veranderingen in ons leven doorvoeren. Dit zal vooral op het gebied van de liefde voelbaar zijn. Je kunt het gevoel hebben een zetje vanuit de kosmos te krijgen, waardoor je een nieuwe richting in wilt slaan en een sprong in het diepe wilt maken. “Het is nu of nooit!”

Wat is een komeet precies?

Een komeet is een grote, vuile sneeuwbal die in een elliptische baan om de zon beweegt. Wanneer de komeet dicht bij de zon komt, verdampt het ijs. Hierdoor ontstaat een wolk van gas, stof en gruis die een halo vormt rond de kern van de komeet. Door de druk van het zonlicht wordt de halo “weggeblazen” en vormt zich een staart achter de komeet.

De spirituele betekenis van deze komeet

Deze komeet beweegt zich door de sterrenbeelden Slang, Slangendrager en Adelaar. Dit betekent dat er transformaties mogen plaatsvinden. Door de invloed van dwergplaneet Juno, die het huwelijk en tweelingzielen symboliseert, en Venus, de planeet van liefde, schoonheid en harmonie, zal dit vooral betrekking hebben op relaties en jouw liefdesleven. Je kunt niet meer op de oude voet verder, en dit zal nu duidelijk voelbaar zijn. Het kan lijken alsof je in een stroomversnelling wordt gestuurd in een nieuwe richting.

Twijfelen tussen gevoel en verstand

Ook de invloed van Weegschaal is sterk voelbaar. Je kunt veel twijfelen of je wel het juiste doet, en het kan lastig zijn om, wanneer je voor belangrijke beslissingen staat, jouw gevoel en verstand op één lijn te krijgen door onzekerheden en (onbewuste) angsten.

Er kan een sterke behoefte zijn om de harmonie te bewaren, maar dit lukt misschien niet altijd, vooral niet wanneer emoties hoog oplopen en jij of de mensen om je heen getriggerd worden. Denk hierbij aan boosheid en wraakgevoelens. Deze emoties kunnen nu vuriger en intenser zijn, en hun doel is om een transformatie in gang te zetten. Het kan duidelijk worden wat je wel en niet wilt, waardoor onverwachts knopen kunnen worden doorgehakt.

De invloed op tweelingzielen

Tweelingzielen kunnen sterk reageren op gebeurtenissen die plaatsvinden op datums met dubbele getallen. Nu deze komeet op 22-02 is ontdekt, en het getal 2 onder andere verwijst naar tweelingzielen, geeft dit aan dat de gebeurtenissen op of rond deze dag een sterke uitwerking hebben gehad op hen. Het kan zijn dat tweelingzielen rond 22 februari een belangrijk gesprek hebben gehad, een (eerste) ontmoeting plaatsvond, of dat ze een belangrijke beslissing moesten nemen. Hierbij konden veel emoties een rol spelen, wat een energieveld in beweging heeft gezet met een uitwerking van ongeveer acht maanden. Er kan nu een vervolg of afronding plaatsvinden van wat er speelde op of rond 22 februari.

De thema’s die nu weer kunnen opspelen tussen tweelingzielen zijn onder andere het streven naar een fijn gezinsleven en een harmonieus samenzijn. Dit kan gevonden worden in het ondernemen van leuke dingen, zoals uitstapjes maken of reizen. Deze komeet zorgt er ook voor dat tweelingzielen diepgang zoeken, boosheid en angsten loslaten, en transformaties doormaken die hen in staat stellen een diepere band met elkaar te creëren.

Fijne dag,
Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumatlantis.com

Lees verder:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Waarom doe ik zo?
€ 20,00

Waarom doe ik zo?

Robert Jackman

Tem je triggers en begrijp je impulsieve reacties beter met de inzichten die Robert Jackman in ‘Waarom doe ik zo?’ geeft.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?