Astrologie

Zeldzame tweede maan vanaf 29 september 2024: wat betekent dit voor jou?

Door Karin en Danique Vergeer
Zeldzame tweede maan vanaf 29 september 2024: wat betekent dit voor jou?

Tussen 29 september en 25 november 2024 krijgen we de unieke kans om een zeldzame mini-maan te bewonderen, die als tweede maan aan de hemel staat. Dit bijzondere kosmische fenomeen biedt niet alleen een spectaculaire aanblik, maar heeft ook een diepere spirituele betekenis die ons terugbrengt naar de mystieke tijd van Atlantis. Benieuwd wat deze mini-maan voor jouw spirituele reis kan betekenen? Lees dan verder en ontdek de impact die dit bijzondere fenomeen op jouw leven kan hebben!

Nu er tijdelijk een tweede maan aan de hemel zal staan, verwijst dit spiritueel gezien naar de tijd van Atlantis, waar er twee manen zichtbaar waren.

Zeldzame mini-maan

Van 29 september tot 25 november is een zeldzame mini-maan zichtbaar. Dit is een rotsblok dat tijdelijk door de zwaartekracht van een planeet wordt aangetrokken en rond die planeet draait. In dit geval wordt hij tijdelijk aangetrokken door de aarde, nu hij de aarde passeert in zijn baan om de zon. Hierbij wordt zijn snelheid afgeremd. Omdat de aantrekkingskracht van de aarde echter niet sterk genoeg is, ontsnapt de mini-maan weer uit de greep van de aarde en vervolgt hij zijn reis rond de zon. Hij is dus maar tijdelijk zichtbaar. Deze mini-maan zal de aarde opnieuw passeren in november 2055 en in 2084.

Verbonden met de frequenties van Atlantis

Het zichtbaar worden van deze mini-maan heeft ook een spirituele betekenis. Nu er tijdelijk een tweede maan aan de hemel zal staan, verwijst dit spiritueel gezien naar de tijd van Atlantis, waar er twee manen zichtbaar waren. Atlantis was, kort gezegd, een groot continent in de Atlantische Oceaan, dat duizenden jaren voor Christus bestond en 10.000 jaar voor Christus ten onder ging.

Hier leefde een zeer ontwikkelde beschaving die op hoog niveau samenwerkte met buitenaardse lichtwezens. Ze beheersten hun paranormale gaven op een hoog niveau en maakten gebruik van deze gaven en ver ontwikkelde (buitenaardse) technologie om anderen te helpen. Velen van jullie hebben hier meerdere levens geleefd en ervaringen opgedaan.

De twee manen versnellen ons ascentieproces

In de tijd van Atlantis waren er twee manen zichtbaar, die beiden invloed hadden op ons mentale, emotionele, fysieke en spirituele welzijn, en ons ascentieproces versnelden. De maan heeft namelijk een aantrekkingskracht op water (denk aan eb en vloed) en dus ook op het water in ons lichaam, waaruit wij voor 70% bestaan. De maan kan met zijn magnetische werking emoties en gevoelens losmaken die in het celgeheugen liggen opgeslagen, en ons in beweging zetten om het oude los te laten en nieuwe stappen te zetten. Ook stimuleert hij ons om oude trauma’s te verwerken.

Nu er tijdelijk twee manen zijn, wordt ons ascentieproces dus tijdelijk versneld. Je chakra’s zullen meer openstaan dan anders, je kunt je gevoeliger voelen en doordat dit midden in het eclipsseizoen plaatsvindt, kunnen er nu extra belangrijke beslissingen genomen worden en veranderingen plaatsvinden. Er kunnen veel onverwachte wendingen komen.

Een tijd vol veranderingen

De komst van een mini-maan zorgt ervoor dat we tijdelijk nog gevoeliger kunnen zijn en sterker dan anders veranderingen willen doorvoeren in ons leven. Daardoor kun je je meer aangetrokken voelen tot mensen, dieren en plaatsen die een hoge frequentie vasthouden. In de komende weken zullen er veel verschuivingen plaatsvinden. Doordat deze mini-maan midden in het eclipsseizoen valt, worden we extra gestimuleerd om veranderingen door te voeren.

De eclipsperiode begon met een gedeeltelijke maansverduistering op 18 september tijdens de supermaan in Vissen, gevolgd door een ringvormige zonsverduistering op 2 oktober tijdens de nieuwe maan in Weegschaal. Dit is een periode waarin veel relaties en situaties tot een einde komen, onder andere door schaduwkanten die zichtbaar worden. Dit kan aanvoelen als een bevrijding en je kunt het gevoel hebben dat je een nieuwe start kunt maken.

Veranderingen op werkgebied

Onder invloed van de mini-maan kun je met meer liefde, compassie en begrip kijken naar werksituaties. Je vindt gemakkelijker oplossingen voor problemen en kunt helder krijgen welke volgende stappen je mag nemen voor meer harmonie. Ook kun je in deze periode besluiten om te stoppen met je huidige baan en meer met jouw paranormale en genezende gaven te gaan doen. Dit gevoel kan sterker zijn dan anders. Je kunt ook duidelijker krijgen hoe je hier vorm aan wilt geven, bijvoorbeeld door ingevingen of dromen die je kunt ontvangen.

Verhuizen naar een andere plek

Je kunt het gevoel hebben dat de frequentie van de plek waar je nu woont of werkt niet meer bij je past, en besluiten je leven om te gooien en ergens anders een nieuwe start te maken. Je kunt een aantrekkingskracht voelen naar plaatsen in het buitenland, bijvoorbeeld naar plekken waar de energie van Atlantis nog sterk voelbaar is, zoals de Azoren, delen van Portugal, Spanje, Griekenland en het Caribisch gebied. Of je kiest voor een ander land waar je voelt dat jouw frequentie zal stijgen en jij jouw zielsmissie mag gaan uitvoeren.

Er kunnen krachtplaatsen ontstaan op de plek waar jij gaat wonen, waar veel genezing kan plaatsvinden. Een verhuizing kan dus nodig zijn om in de juiste energietrilling te komen. Dit kan gepaard gaan met het loslaten van familie, vrienden, je oude leven en heel wat emoties.

Jouw liefdesleven en tweelingzielen

Voor tweelingzielen is dit ook een belangrijke periode waarin ze beslissingen gaan maken over of ze samen verder willen of kunnen. Wanneer de één niet de nodige veranderingen doorvoert in zijn/haar leven en niet wil werken aan emotionele blokkades, kan de ander zomaar beslissen om uit hun karmische situatie te stappen en een andere richting op te gaan. Emoties tussen tweelingzielen kunnen in deze periode uitvergroot worden, waardoor ze een bewustzijnsverandering doormaken en beseffen dat ze hun persoonlijke en gezamenlijke proces serieuzer mogen nemen. Ook kunnen in deze periode karmische relaties worden verbroken, om zo naar een hogere frequentie te kunnen stijgen en een nieuwe fase in te gaan.

Verder kan het zijn dat er een nieuwe liefde in je leven komt, waarbij je voelt dat hij/zij jouw trilling doet stijgen en waarbij je voelt dat jullie energieën in elkaar versmelten. Er kunnen zeer bijzondere spirituele gebeurtenissen plaatsvinden en romantische gevoelens kunnen aangewakkerd worden.

Fijne dag,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumatlantis.com

De maan als jouw spirituele gids

De maan als jouw spirituele gids

  • Volg nu de nieuwste online cursus 'De maan als jouw spirituele gids.
  • Leer alles over de invloed van de maan op jouw horoscoop én hoe je de toekomst kunt voorspellen met behulp van de maan.
Bekijk deze cursus

Legenden over Atlantis en Lemurië

Legenden over Atlantis en Lemurië

Lees alles over de bewoners van Atlantes en Lemurië volgens de oude geschriften, de esoterische traditie en helderziende waarnemingen in 'Legenden over Atlantis en Lemurië' van W. Scott-Elliot.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Breuklijnen in de familie
€ 20,00

Breuklijnen in de familie

Karl Pillemer

Ellende komt in de beste families voor: 'Breuklijnen in de familie' van dr. Karl Pillemer is het begin van herstel

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?